uppoudu Avaruusseikkailuun

Out of Orbit on pelihuone, jossa sinä ja kaverisi olette mukaansatempaavan avaruusseikkailun sankareita. Mystinen hätäkutsu keskeyttää tutkimusmatkanne asteroidivyöhykkeellä. Mitä viestin lähettäjälle tapahtui? Oletteko itse vaarassa?

Immersiivinen avaruuseikkailu on huikea kokemus 4-6 henkilölle.

Varaa peli nyt ja koe todentuntuinen seikkailu huoneessa, joka näyttää, tuntuu ja kuulostaa avaruusalukselta!

SUKKULA LAUKAISTAAN 13.1.2021

Koe Out of Orbit ensimmäisten joukossa ja liity postituslistallemme! Saat ilmoitukset lipunmyynnin aukeamisesta ja tarjouksista suoaan sähköpostiisi!

360° immersio

Out of Orbit pelihuone on lavastettu yksityiskohtaisesti ja huolella immersiivisen, eli upottavan kokemuksen luomiseksi. Surround-äänet sekä interaktiiviset valot reagoivat pelaajien toimintaan kokemuksen aikana.

Peli tarinan sisällä

Peleissä osallistujien päätökset ratkaisevat kuinka tarina päättyy. Jokainen peli on uniikki ja pelaajaryhmän näköinen. Haasteiden ja salaisuuksien rinnalla ratkottavana ovat yhteiset päätökset siitä, kuinka tarina jatkuu.

TÄYDEN PALVELUN SIJAINTI

Out of Orbit -pelihuone sijaitsee Hotel Rantapuiston tiloissa Helsingin Vuosaaressa. Yrityksemme tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden suunnitella omannäköisensä kokemuspaketin.

OUT OF ORBIT:
FIRST CONTACT

Mystinen hätäkutsu keskeyttää tutkimusmatkanne asteroidivyöhykkeellä. Mitä viestin lähettäjälle tapahtui? Oletteko itse vaarassa?

Out of Orbit sijaitsee Hotel Rantapuistossa Helsingissä. Luonnonläheinen sijainti ja tasokas, monipuolinen palvelu tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia yksilöllisille oheispalveluille. Voit myös yhdistää kaupunkilomailun tai brunssin avaruusseikkailuusi!

Hotellilta löytyy runsaasti parkkitilaa. Metro ja bussi palvelevat seudulla, ja tuovat tarvittaessa ovelle asti.

Beyond play

Out of Orbit-pelihuoneen takana on Beyond Play. Yrityksessämme työskentelee joukko kokeneita immersiivisten pelien suunnittelijoita ja tuottajia. Yhdessä me takaamme uniikin, tasokkaan ja upottavan pelikokemuksen kaikille osallistujille.