Out of Orbit – Sukella tarinaan

immersiivinen pelihuone

Out of Orbit -pelihuone on kuin kävelisit sisään elokuvan kohtaukseen. Avaruussukkula on lavastettu huolella ja yksityiskohtaisesti. Pelaajat ohjaavat alusta avaruudessa tietokonesimulaation kautta. Interaktiiviset valot ja surround-äänet tekevät avaruusseikkailusta toden tuntuista.

Out of Orbit on ryhmäpeli 4-6 henkilölle, jossa tiiminne lentää halki avaruuden ja pyrkii selviämään sen haasteista. Out of Orbit ei ole pakohuonepeli eikä videopeli, mutta se sisältää viitteitä molemmista.

Out of Orbit:
FIRST CONTACT

Mystinen hätäkutsu keskeyttää tutkimusmatkanne asteroidivyöhykkeellä. Mitä viestin lähettäjälle tapahtui? Oletteko itse vaarassa?

TIETOA PELIHUONEESTA
Pelissä pääset muun muassa lentämään avaruusalusta digitaalisen simulaation avulla ja ratkomaan arvoituksia yhdessä tiimisi kanssa. Tämä ei ole perinteinen pakohuone, jossa yritetään keksiä oikea reitti eteenpäin. Pelihuoneessa on useita vaihtoehtoisia tapoja edetä ja sinä päätät, mitä haluat toteuttaa. Jokainen johtaa uusiin kiinnostaviin tilanteisiin!
Peli on 4-6 henkilön ryhmille, kuten kaveriporukoille, perheille, polttariryhmille ja työporukoille. Emme suosittele peliä alle 10-vuotiaille. Jos pelaajaryhmä koostuu alle 15-vuotiaista, tulee ryhmällä olla huoneessa mukana tuttu valvoja.
Pelaajien ei tarvitse tietää mitään ennen peliin saapumista. Kerromme ennen pelin alkua miten avaruusaluksen eri järjestelmiä käytetään ja niiden opettelu on osa peliä. Tärkeintä pelin kannalta ei ole se, että osaa, vaan että uskaltaa kokeilla!
Peli ja asiakaspalvelu ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi! Voit tehdä valinnan varatessasi pelin.
Peli kestää puolitoista (1.5) tuntia. Ensimmäinen puoli tuntia on valmistautumista, systeemien opettelua ja pukeutumista. Sitten siirrytte avaruusalukselle… Peli ja siihen valmistautuminen kestää kokonaisuudessaan noin 1h 45 min. Valmistautumiseen kuuluu mm. pelin käytäntöihin ja avaruusaluksen ohjaamiseen liittyvä alustus. Vuoron kokonaiskesto on kaksi (2) tuntia.
SAAPUMINEN PELIIN

SAAPUMINEN
Saavu Hotel Rantapuiston aulaan ajoissa (osoite Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki). Auton saa jättää hotellin parkkipaikalle.
Odota ohjaajaamme vastaanoton luona. Pelinohjaaja tulee hakemaan pelitilaan vuoron alussa.

 

 

MAKSAMINEN 

Mikäli maksat pelin paikan päällä, voit suorittaa maksun pelitilassa ohjaajalle ennen pelin alkua. Maksutapana käyvät korttimaksut (ei American Express) sekä Smartumin ja Edenredin mobiili- ja setelimaksut. Käteistä ohjaajat eivät vastaanota. Käteismaksun voi hoitaa aulan vastaanotossa, mutta ei kulttuurietuihin yhdistettynä. 

 

MYÖHÄSTYMINEN

Peli voidaan aloittaa korkeintaan 20 minuuttia myöhässä. Peliaika saattaa typistyä tässä tilanteessa hieman. Ilmoitus myöhästymisestä tulee tehdä mahdollisimman ajoissa ohjaajien suoraan numeroon, joka toimitetaan pelaajille sähköpostitse ennen peliä. Yli 30 minuutin myöhästyminen aiheuttaa pelin peruuntumisen, josta laskutetaan pelin hinta.

GALLERIA